joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Filip Sardaru, prins. Nu e ranit

Filip Gionea (fost Sardaru), craioveanul de 45 ani pe care polițiștii l-au căutat toata ziua, după ce au tras mai multe focuri de arma dupa el in trafic, a fost prins. El nu a fost rănit, asa cum crezuseră initial polițiștii. După audieri, polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

„In ziua de 11 mai a.c., politisti din cadrul Biroului Rutier Craiova, in timp executau serviciul de supraveghere si control al circulatiei pe bulevardul Stirbei Voda din Craiova, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism.
Soferul a refuzat sa opreasca, politistii reusind insa sa observe că la volan era un barbat, despre care existau date că are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.
S-a procedat la urmarirea soferului pana in cartierul Catargiu, unde au fost executate mai multe focuri de armă, cel in cauza reusind sa fugă, după ce a abandonat masina cu care se deplasa.
In urma activitatilor desfăsurate de politisti, soferul, un bărbat în varsta de 45 de ani din Craiova, a fost identificat, prins şi audiat, ocazie cu care s-a constatat faptul că acesta nu a fost rănit.
In cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere”, au transmis reprezentanții IPJ  Dolj.

Politica