Și-au ascuns copilul în mașină pentru a-l trece granița ilegal

Doi tineri din Dolj au încercat să-și treacă ilegal copilul granița. Micuțul, în vârstă de un an și cinci luni, a fost descoperit dpoliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad – I.T.P.F. Timişoara, ascuns de părinţi sub o pătură, pe bancheta din spate a autoturismului, în care se aflau cei doi. Aceștia nu aveau documente de călătorie pentru copil.

În data de 08.05.2018, ora 23.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român F. M., în vârstă de 24 ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Bulgaria. Alături de acesta, călătorea ca pasager P. M., în vârstă de 22 de ani, ambii având domiciliul în județul Dolj. La controlul mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit un bebeluș, ascuns sub o pătură, pe bancheta din spate a autoturismului. În urma verificărilor, a rezultat că bebelușul ascuns, în vârstă de un an și cinci luni, este copilul celor doi, pentru care au prezentat un certificat de naștere eliberat de autoritățile spaniole. Cei doi au declarat că intenţionau să-şi ducă copilul cu ei în Spania şi au  apelat la aceasta metoda deoarece nu aveau documente călătorie care sa le permită să se deplaseze cu minorul în străinătate. Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor în cauză ”, au precizat reprezentanții Poliției de Frontieră.

Acum, cei doi sunt cercetați pentru săvârșirea infracţiunii de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Tânăr electrocutat la Combinatul de Celuloză

Accident de muncă la Combinatul de Celuloză și Hârtie...

Bătaie între șoferi într-o benzinărie

A fost scandat într-o stație PECO din Alimpești, unde...

Naționala U21 a României a plecat către cantonamentul din Italia

Naționala U21 va participa în perioada 5-12 iunie la...

Fun in Summer, la Biblioteca Aman

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, prin compartimentul Mediatecă...