sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţiştii angajaţi din sursă externă au depus jurământul

În urma promovării unui examen de încadrare din sursă externă, două persoane au depus, miercuri, jurământul de credință la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.

Cei doi au reuşit să promoveze concursul organizat, în luna martie, de Inspectoratul de Poliție Județean Olt pentru ocuparea a două funcții vacante, în cadrul Serviciului Comunicații și Informatică, cu recrutare din sursă externă.

22 de persoane și-au manifestat interesul pentru a intra în rândul polițiștilor, înscriindu-se la concurs pentru ocuparea celor două funcții.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma desfășurării concursului, au fost declarați admiși Cornel Alexandru Achim și Cosmin Ion Lupu, ambii din județul Olt, obținând note peste 8.65.

„La data de 7 mai, cei doi au dobândit calitatea de polițist, astăzi (n.r. – miercuri) depunând jurământul de credință al polițistului în fața conducerii inspectoratului. Inspectoratul de Poliție Județean Olt îi felicită și le urează succes în noua activitate pe care o vor desfășura”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Olt.

 

Politica