vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Comănescu se vede șef. A profitat că Ţârcomnicu întârzie la şedinţa de CL şi i-a luat locul

Marţi, la prima şedinţă a legislativului local după ce, în sfârşit, a fost validat în funcţia de consilier local, preşedintele TNL Olt, Ionuţ Comănescu, a profitat de întârzierea liderului de grup din legislativ, Sorin Ţârcomnicu, şi i-a luat locul la masa consiliului, deşi hârtia cu numele său fusese amplasată în cu totul altă locaţie.

Ionuţ Comănescu se erijează deja în şef al aleşilor PNL din Consiliul Local, la scurtă vreme după ce i-a luat locul în legislativ lui Viorel Ionescu. La şedinţa de îndată convocată marţi, liderul tinerilor liberali i-a luat scaunul lui Sorin Ţârcomnicu, la propriu. Comănescu nu s-a aşezat pe poziţia desemnată de personalul APL, ci pe locul liderului de grup, fostul preşedinte al organizaţiei Slatina, Ţârcomnicu.

Ionuţ Comănescu a profitat de faptul că Sorin Ţârcomnicu a întârziat la şedinţă şi a înlocuit hârtiile cu numele lor. Vizibil stânjenit atunci când a văzut că n-are unde să se aşeze, fostul lider al liberalilor slătineni a fost direcţionat tot de mai tânărul lui coleg către un loc „mai la coadă”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceste tensiuni confirmă faptul că mai mulţi membri ai PNL Slatina s-au opus validării lui Comănescu în locul lui Viorel Ionescu. Noul lider, Gabriel Buliteanu, a preferat să respecte ordinea de pe lista aleşilor.

Deşi a reuşit să se impună în faţa colegilor de partid din Consiliul Local Slatina, Comănescu nu a fost vocea pe care toată lumea o aştepta şi, la şedinţa de marţi, a votat în linie cu aleşii PSD toate proiectele.

 

 

Politica