vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Şofer oprit cu focuri de armă în Craiova

S-au tras focuri de armă, în această după-amiază, în Craiova. Poliţiştii au urmărit în trafic un şofer şi nu au reuşit să îl prindă până nu au tras cu arma în pneurile maşinii acestuia.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani, care conducea un BMW pe strada Decebal din Craiova, nu a oprit la semnalul poliţiştilor de la Rutieră care ar fi vrut să îl verifice. Şi-a continuat deplasarea cu viteză, a depăşit o coloană de maşini aflată la un semafor, a trecut pe roşu, numai să nu fie prins de poliţiştii care porniseră în urmăriea lui. În Sărari, poliţiştii au reuşit să îl oprească după ce au tras mai multe focuri de armă.

In ziua 9 mai a.c. in jurul orei 16.30 politisti din cadrul Biroului Rutier Craiova au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe strada Decebal din Craiova. Conducătorul autoturismului a refuzat sa oprească acesta fiind urmarit pana pe strada Sararilor, unde au fost executate focuri de arma in plan vertical dar si asupra pneurilor autoturismului. Soferului urmează sa-i fie aplicate sanctiuni pentru contraventiile savarsite, respectiv neoprirea la semnalul regulamentar al agentului de poliţie rutieră, depăşirea coloanei de autovehicule aflate în aşteptare, trecerea la culoarea roşie a semaforului electric, neacordarea de prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii şi circulaţia pe sensul opus de circulaţie”, a precizat Cosmin Grădinaru purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatului i-a fost aplicată o amendă de 2.320 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 zile.

Politica