sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Petiție online: Barajul pe „Oblemenco”!

FC U Craiova invocă legea fundamentală a României și cere printr-o petiție online să dispute barajul de promovare în Liga a III-a pe stadionul „Ion Oblemenco”.
FC U Craiova își intensifică eforturile de a evolua pe „Oblemenco” barajul interjudețean de promovare în ultimul eșalon național. Adrian Mititelu jr., în calitate de administrator, semnează o cerere adresată primarului Mihail Genoiu în care i se solicită acestuia ca meciul de baraj din această vară, dar și partidele din campionatul următor să se joace pe stadionul „Ion Oblemenco”. În cerere se precizează că gruparea craioveană acceptă să plătească tariful stabilit de Consiliul Local pentru Liga 1.
Pe lângă cererea oficială, Ovidiu Turcu a inițiat o petiție intitulată: Barajul pe Oblemenco. Aceasta e argumentată astfel: „Ca cetățeni ai orașului Craiova, solicităm forurilor conducătoare ca, în virtutea CONSTITUȚIEI,  sa permită, numitei U CRAIOVA 1948, ÎNCHIRIEREA STADIONULUI „ION OBLEMENCO” . VREM ȘTIINȚA PE OBLEMENCO ȘI LA BARAJ ȘI – N LIGA A TREIA !!!”
Petiția a fost semnată până în prezent de aproximativ 600 de suporteri. Barajul de promovare în Liga a III-a se dispută pe 16 și 23 iunie. Prima manșă în deplasare, iar returul în Bănie.

Politica