joi, iunie 13, 2024

Ultima ora

Sport

OLT. A murit poliţistul împuşcat de iubită

Polițistul SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu, împuşcat în cap din greşeală, în urmă cu trei luni, a murit, sâmbătă seara, la Spitalul Clinic de Urgență Craiova, unde se afla internat.  Surse apropiate familiei polițistului au declarat, pentru Jurnalul Olteniei, că Bogdan Dumitrescu a murit din cauza unei speticemii.

În urmă cu o săptămână, neurochirurgul Alexandru Cameniţă de la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, cel care l-a operat pe poliţist de trei ori, spunea că tânărul în vârstă de 32 de ani este stabilizat, „deschide ochii, simte durerea, pare că înţelege ce i se spune, dar nu comunică”. Încă de atunci, familia lui Bogdan Dumitrescu făcea demersuri pentru a-l transfera la o clinică din străinătate.

Poliţistul SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu, a fost împuşcat accidental în cap, pe 31 ianuarie, de prietena sa. Procurorii olteni fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, în acest dosar. Anterior incidentului, cei doi fuseseră în vizită la un alt cuplu, unde consumaseră şi băuturi alcoolice. Anchetatorii au mai stabilit că pistolul nu era din dotarea omului legii, ci personal, deţinut legal, însă nu avea piedică. Alina Gheorghe şi Bogdan Dumitrescu erau de curând împreună. În urma incidentului, tânăra a fost operată la Spitalul Slatina, având o plagă împuşcată în palmă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica