vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fanii au turbat pe facebook: „În meciul cu FCSB își dau jos chiloții!”

Mangia a făcut 7 schimbări în echipa victorioasă cu 5-1 cu FC Botoșani, iar Craiova a fost bătută la Giurgiu și a ieșit din lupta pentru titlu.
„Echipa victorioasă nu se schimbă”, e o teorie din fotbal. Și mai ales una care învinge cu 5-1, entuziasmant. Staff-ul Craiovei a schimbat-o din temelii. A operat 7 modificări, anunțând în prealabil, încă de la conferința de presă, că jucătorii sunt obosiți, că au trei meciuri în opt zile. Cu o formulă experimentală, Craiova nu a mai repetat jocul din ultimele partide. Din contră, s-a aflat la polul opus, cu o partitută anostră. Și a pierdut cu 1-0 la Giurgiu.
Schimbările masive operate la nivelul primului 11, jocul modest arătat de alb-albaștri, i-au determinat pe suporteri să facă tot felul de speculații pe rețelele de socializare. Pe pagina oficială de facebook a clubului, dar și în alte grupuri dedicate Universității Craiova, suporterii au răbufnit: „Betano nu trebuie să mănânce și ei? Să vă fie rușine pentru indolență”, „Se vrea să fim slugile FCSB-ului” și în aceeași notă: „stați să vedeți cum își vor da viața cu CFR Cluj, iar în meciul cu fcsb își dau chiloții jos”. „Avem șanse la titlu și voi jucați cu rezervele? Vă bateți joc de suporterii care vin la meciuri să vadă blaturile voastre ordinare!”, susține un suporter internaut.

Politica