sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Anchetă la Liceul Roșia de Amaradia după ce doi băieți de clasa a V-a au fost filmați făcând sex

Poliția a deschis o anchetă la Liceul Tehnologic Roșia de Amaradia, acolo unde doi băieți, de 11 și 13 ani, au fost filmați de colegi în timp ce întrețineau relații sexuale. Evenimentul a avut loc la finele săptămânii trecute, într-un depozit din curtea școlii. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare, dar imediat ce cazul a luat amploare, acestea au fost șterse. În cauză a fost deschis dosar penal pentru act sexual cu minor și pornografie infantilă, întreaga situație fiind preluată de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Biroul Teritorial Gorj.

Cei doi băieţi, elevi în clasa V-a, au fost filmaţi de nişte colegi mai mari în depozitul liceului, în cursul zilei de vineri. Cei doi au chiulit de la două ore. Primarul comunei Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, a precizat faptul că ultimele discuții au scos la iveală faptul că elevii doar au mimat actul sexual. Ar fi făcut tot acest lucru fiind impulsionați de cei care au filmat scena și în baza promisiunilor că vor primi țigări și un telefon mobil.

La noi în comună, la liceu mai exact, a fost un scandal de amploare. Este vorba despre doi copii care au fost filmaţi într-o ipostază deloc plăcută. Ne-am sesizat şi noi, şi poliţiştii, au venit şi procurorii de la DIICOT în zonă. Au audiat elevii, profesorii, pentru că cei doi băieți trebuiau să fie la cursuri. Am avut o discuție cu doamna directoare, cu părinții celor doi și când zic celor doi mă refer la cei care au filmat aceste scene cu conotație sexulaă. Din ce am înțeles a fost o înțelegere între ei în ideea de a mima un act sexual oral, deci nu s-a întîmplat actul în sine, ci doar au mimat. Cei doi care au filmat scena le-au promis, unuia dintre ei două, trei țigări, altuia un telefon dacă pun în aplicare o astfel de scenă. Urmează să ne dăm şi noi seama ce s-a întâmplat. Oricum, este regretabil, mă dezgustă ceea ce s-a întâmplat”, a declarat primarul localităţii Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Unul dintre copii dus într-un centru de plasament

Cei doi băieți vor beneficia de serviciile unui psiholog. Mai mult, unul dintre aceștia a ajuns într-un centru de plasament întrucât provine dintr-o familie dezorganizată. „Unul dintre protagoniști a și fost dus la un centru de plasament. Noi stabilisem ca această măsură să fie implementată înainte de a apărea acest caz pentru că minorul respectiv provine dintr-o familie dezorganizată. Copilul trebuia dus într-un Centru de Plasament. Iată că a apărut această situație care nu face altceva decât să știrbească imaginea Liceului Roșia de Amaradia. Ancheta continuă și vom vedea care va fi rezultatul”, a conchis edilul. Oamenii legii vor continua ancheta pentru a stabili adevărul în acest caz. 

Politica