sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ziua Poliţiei Române, sărbătorită la IPJ Dolj

Pe 25 martie s-au împlinit 196 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române, această „vârstă” plasând Poliţia Română printre cele mai vechi instiţutii ale statului român.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a marcat această sărbătoare printr-o serie de activităţi precum Cupa Poliţiei Doljene şi Cupa Presei la Tir. Totodată, au fost avansaţi în gradul următor 95 agenţi de poliţie şi 55 ofiţeri de poliţie.

La sfârşitul săptămânii trecute, în Amfiteatrul General Ion Eugen Sandu, a avut loc o şedinţă festivă la care au luat parte prefecul de Dolj, Dan Narcis Purcărescu, primarul Craiovei, Mihail Genoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, dar şi reprentanţii celorlalte instituţii de aplicare a legii, parteneri în lupta împotriva criminalităţii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Înaltele personalităţi au ţinut să adreseze pe lângă tradiţionalul «La mulţi ani!» şi felicitări poliţiştilor doljeni pentru activităţile desfăşurate zilnic.

Ca în fiecare an, am avut plăcerea şi totodată onoarea de a avea în mijlocul nostru delegaţiile străine din Republica Serbia – Regiunea Zajecar şi din Republica Bulgaria – Regiunea Vidin. În semn de apreciere, domnul comisar şef de poliţie Dr. Constantin Nicolescu a acordat plachete aniversare unor personalităţi locale şi reprezentanţilor delegaţiilor străine pentru implicarea în desfăşurarea sarcinilor nobile pe care societatea civilă ni le-a încredinţat.

Festivitatea a continuat cu premierea câştigătorilor Cupei Poliţiei Doljene la concursurile sportive. Pe parcursul ședinţei festive invitaţii au avut parte de mai multe surprize printre care un moment de cântece patriotice susținut de Corul Colegiului Naţional Militar Tudor Vladimirescu din Craiova”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Cu această ocazie, poliţiştii doljeni au ţinut să adreseze „sincere mulţumiri tuturor partenerilor şi colaboratorilor care ne sunt alături zi de zi pentru a face din judeţul Dolj unul dintre cele mai sigure judeţe din ţară”.

Politica