joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doar două puncte cu CSM București

Echipa bucureșteană s-a dovedit un adversar greu de învins în partida de la Craiova de miercuri după-amiază. Voleibaliștii lui Dan Pascu au obținut doar două puncte în duelul de pe teren propriu cu CSM București, trecând cu 3-2 de formația din capitală. După un prim set câștigat destul de lejer de craioveni cu 25-17, oaspeții s-au motivat mult mai bine în următoarele două seturi, în care s-au impus cu 25-19 și 25-21 preluând astfel conducerea pe tabelă. SCM Craiova era la un parțial distanță de înfrângere, dar a revenit în joc câștigând al patrulea set cu 25-15 și a trimis meciul în decisiv. Elevii lui Pascu au fost într-un final învingători, după ce au trecut în al cincelea set cu 15-12 de bucureșteni.

Mă așteptam să fie un meci greu, dar nu așa greu. Sunt mulțumit de ultimele două seturi jucate de băieți. După ce am fost conduși cu 2-1 la seturi, jucătorii s-au mobilizat mai bine în finalul meciului. Nu mi-a plăcut atitudinea jucătorilor în seturile 2 și 3. În această fază sunt echipe echilibrate ca valoare și se poate întâmpla orice. Practic sunt două mini-grupe: locurile 1-3 și locurile 4-6”, a declarat antrenorul echipei craiovene de volei masculin, Dan Pascu.

SCM Craiova se clasează în continuare pe locul cinci în play-off, iar sâmbătă va avea o deplasare dificilă pe terenul Arcadei Galați, de la ora 17.00.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursă foto: sportuldoljean.ro

Politica