marți, martie 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lansarea site-ului Olimpiadei naționale de limba germană, la Biblioteca “Alexandru și Aristia Aman”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește marți, 20 martie 2018, începând cu ora 15.00, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, acțiunea de informare prilejuită de lansarea site-ului Olimpiadei naționale de limba germană.

     În anul 2018, Olimpiada Națională de limba germană se desfășoară în premieră la Craiova, în perioada 23-29 martie. Inspectoratul  Școlar Județean Dolj lansează în mod oficial site-ul acestei manifestări. La eveniment va participa Leonta Monica Suna, inspector general, dar și alți inspectori, directori de unități de învățământ, profesori și elevi . 

     Limba germană este fără doar și poate una dintre limbile importante de circulație internațională. În colegiile și liceele noastre dar și la universitate, limba germană li se prezintă tuturor celor interesați de asimilarea ei. Felicit Inspectoratul Școlar Județean pentru faptul de a fi obținut organizarea olimpiadei naționale de profil în orașul nostru și le urez tuturor celor implicați în acest demers mult succes„, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

Politica