miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO / Primarul din Seaca de Câmp, cercetat pentru purtare abuzivă

Primarul din Seaca de Câmp, județul Dolj, este cercetat de Poliție pentru purtare abuzivă după ce ar fi agresat două femei, chiar în fața sediului Primăriei. Fiul uneia dintre victime susține că mama lui a fost lovită cu piciorul în abdomen de edil. Primarul infirmă acuzațiile și spune că tot ce a făcut a fost să le dea afară din Primărie. Imagini cu scandalul au fost surprinse de camerele de supraveghere din Primărie, însă nu se observă foarte clar dacă primarul a lovit-o pe femeie.
Fiul femeii agresate, Dan Pitulice, a declarat pentru „Jurnalul Olteniei” că incidentul a avut loc pe 5 martie.

„Eu am plecat de acasă spre centrul comunei să servesc o cafea. Pe drum m-am întânit cu unchiul meu care mi-a spus să mergem împreună la Primărie fiindcă mama a fost bătută de domnul primar. Eu auzind aceste lucruri am mers cu el la Primărie și am văzut-o pe mama întinsă pe jos, bătută pe scările primăriei, îi dădea sora ei și cu cineva din Primărie cu spray antiasmatic, că e asmatică, ea a fost și operată de trei ori de ocluzie intestinală. Am întrebat ce se întâmplă, nimeni nu a vrut să spună nimic, m-am dus să îi cer explicații domnului primar. Acesta a refuzat, adresându-ne injurii, spunându-ne că suntem țigani. Atunci am început să filmez și toți au intrat înăuntru.
Și pe sora mamei o împinsese și o lovise domnu primar. Pe sora mamei a lovit-o cu piciorul în fund și a împins-o pe scări, iar pe mama mea a lovit-o în zona abdominală și în zona genitală tot cu piciorul”, a spus Dan Pitulice.

Acesta a mai spus că a mers cu mama sa, de 45 ani, la IML însă din document reiese că nu are nevoie de îngrijiri medicale, el susținând că femeia a fost „dată afară” din Spitalul de Urgență din Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totul a pornit de la faptul că femeia nu mai primea ajutor social de ceva timp, pentru că documentele necesare nu ajunseseră la Agenția de Prestații Sociale.
„A venit că nu și-a primit ajutorul social. Am sunat la AJPIS să întreb ce se întâmplă. Mi-au spus că nu a fost bărbatul ei la Șomaj să își ia adeverință. Ea zicea că a fost. A venit cu niște copii după buletine transmise de Șomajul Calafat. Am sunat la Șomaj și cel care se ocupa lipsea câteva zile. Am ieșit și le-am explicat să revină. Au început să se tăvălească pe jos. Și după o oră jumate de țipete și tăvălituri am ieșit și le-am luat de mână și le-am dat afară din primărie. Aia e tot ce am făcut, nici nu le-am atins. Am și martori. Ea s-a pus singură pe jos… Mie nu îmi place scandalul, când intră cineva în primărie încerc să fac să nu plece nerezolvat. Le-am și dat bani din buzunar să se ducă la Calafat să își facă actele”, a declarat primarul Iulică Băloi.

Edilul mai spune că a dat cu piciorul ca… gest fără să le lovească. La Poliția Dolj se fac cercetări în acest caz pentru purtare abuzivă.


sursa video: gazetadedolj.ro

Politica