Medalii pentru pugilistele craiovene la Cupa României

Practicantele boxului de la cluburile de profil din Craiova au cucerit șapte distincții în cadrul Cupa României la feminin, competiție rezervată tuturor categoriilor de vârstă și care a avut loc la București. Cele mai multe medalii au ajuns la SCM Craiova, care a avut o reprezentare considerabilă pe podiumurile întrecerii feminine din capitală, cu trei medalii de aur, trei de argint și una de bronz.

Eugenia Anghel (48 kg – seniori), Cristina Băran (48 kg – tineret) și Estera Parpală (46 kg – cadeți) au cucerit medaliile de aur, în timp ce Dora Mustățea (51 kg – seniori), Sebastiana Stănciucă (60 kg – tineret) și Elena Ionescu (75 kg – tineret) au ocupat locul secund. Bronzul a ajuns la Cristina Cănuci (54 kg – tineret).

Sportivele de la SCM Craiova sunt pregătite de antrenorii Ion Joița, Ion Dragomir, Petrică Ștoiu și Dora Mustățea, aceasta din urmă fiind la ultima competiție ca sportivă, de acum încolo dorind să se dedice numai antrenoratului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Altfel, singura medalie pentru CSM Craiova a fost obținută de sportiva Gabriela Ștefan, care a adjudecat un bronz la tineret în limitele categoriei 48 de kg. Georgiana Avram, cea care a ieșit campioană națională U22 la finalul lui februarie, ar fi trebuit să boxeze și ea la Cupă, dar din cauza neprezentării celorlalte pugiliste înscrise la categoria ei de greutate aceasta nu a putut să obțină o medalie.

Populare

Recomandări

Mașină distrusă de foc

O mașină a fost distrusă în totalitate, după ce...

Drogați și cu poliță RCA falsă

Polițiștii au întocmit mai multe dosare penale. Drogurile la...

Craiova a devenit centrul radiologiei în România după două decenii

A avut loc deschiderea Congresului Național de Radiologie și...

6 oameni, la spital după un accident produs în Vâlcea

6 oameni au ajuns la spital, în urma unui...