Gânduri de finală

Rezultatul surprinzător și, totodată, unul superb pentru handbalistele craiovene a fost primit cu mare entuziasm de suporterii craioveni, care le-au așteptat pe jucătoare duminică la Sala Polivalentă la venirea acestora din Rusia.

Calificarea în semifinalele Cupei EHF a adus o bucurie mare pentru SCM Craiova, cât și pentru oamenii din oraș care apreciază handbalul feminin, iar după ce fetele pregătite de Bogdan Burcea au dovedit că pot face față acestei competiții cu brio, obiectivul este acum ajungerea în finală și, de ce nu, câștigarea trofeului.

Sunt mândru de fetele noastre. Ceea ce am realizat este rezultatul Craiovei, al orașului, al sponsorilor, al suporterilor, al autorităților locale, al conducerii administrative, noi nu am făcut decât să punem în practică sprijinul lor și să-i reprezentăm cu mândrie. N-a dormit nimeni. Ne-am bucurat, este momentul nostru, al acestui oraș, suntem pe harta handbalistică europeană. Am eliminat principala favorită la câștigarea trofeului și acest lucru ne obligă la mai mult. Ne dorim să depășim performanța Craiovei Maxima și să ne calificăm în prima finală europeană”, a declarat antrenorul handbalistelor de la SCM Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Următorul meci al echipei craiovene va fi pe 28 martie în campionat împotriva lui HC Zalău, până atunci având parte de o pauză competițională cauzată de meciurile echipelor naționale.

Jucătoarele, în culmea fericirii

Performanța este una extraordinară pentru jucătoare, care au acum mai multă încredere în forța echipei și sunt motivate să încheie sezonul într-o notă mare.

Este superbă atmosfera aici și vreau să le mulțumesc suporterilor pentru tot ce au făcut pentru noi. Este o bucurie enormă pentru că am muncit foarte mult pentru această calificare și ne-am dorit foarte mult să mergem mai departe. În momentul în care am văzut că am pierdut la două goluri diferență ne-am dat seama că avem o șansă, chiar dacă jucam în deplasare. Mă bucur că am avut procentaj de sută la sută la aruncările la poartă și am reușit să îmi ajut echipa. Îmi doresc să avem rezultate din ce în ce mai bune și să încheiem sezonul sus în clasament”, a spus Valentina Ardean-Elisei, cea care a înscris ultimul gol al craiovencelor în returul cu Lada Togliatti, câștigat cu 26-23.

Este minunat ce au făcut suporterii și le mulțumim pentru susținerea lor. Avem un public superb, atmosfera este minunată la fiecare meci, este ceva de vis. Suntem foarte fericite că am câștigat la Togliatti și este un moment minunat pentru noi. Mă bucur că vom juca în semifinalele Cupei EHF și sper că vom câștiga și următoarele partide”, a afirmat și portărița Yulia Dumanska.

Întâlnesc o echipă din Turcia în semifinale

Duminică seara s-a aflat și adversara Craiovei din penultimul act al Cupei EHF. SCM Craiova urma să întâlnească câștigătoarea dintre Kastamonu Belediyesi și HC Zalău, iar formația turcă s-a impus în returul sferturilor de finală cu scorul de 27-24 obținând astfel calificarea mai departe. Primul meci dintre SCM Craiova și Kastamonu se va juca în Turcia, în intervalul 7-8 aprilie, iar returul va avea loc în Bănie între 14 și 15 aprilie.

Populare

Recomandări

A murit încercând să se urce din mers în tractor

Luni, 30 mai, polițiștii Secției 11 Poliție Zătreni au...

VIDEO/ Campanie de informare împotriva HPV, la UMF Craiova

Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova (UMF) a...

Dincă, condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare

Gheorghe Dincă a fost condamnat, definitiv, de Curtea de...

Drumarii continuă lucrările de deszăpezire pe DN 67C Transalpina

Angajaţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova...