joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Stingerea incendiului de la Măldăreşti – intervenţie de durată

Pompierii vâlceni au intervenit şi luni pentru stingerea incendiului care a reizbucnit la depozitul neconform de gunoi din localitatea Măldăreşti, unde în vara anului trecut focul n-a putut fi stins timp de mai bine de o lună.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, a declarat că şi de această dată intervenţia pompierilor va fi de durată.

Se intervine și astăzi (n.r. luni) pentru stingerea incendiului de la depozitul neconform de gunoi de la Măldăreşti, tot cu motopompe. Se intervine pe o suprafață mică, câțiva metri pătraţi. Incendiul se manifestă în adâncime. Deja nu se mai vede fum. Intervenţia va dura pentru că o să se relocheze o parte din deșeuri”, a declarat reprezentantul ISU Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La finele lunii august 2017, un dosar de cercetare penală a fost deschis de procurorii din Vâlcea pentru distrugere şi alte infracţiuni la Legea apelor, în cazul incendiului izbucnit la depozitul de gunoi din Măldăreşti, care nu a putut fi stins mai bine de o lună.

Ulterior, directorul firmei care deţine depozitul de gunoi din localitatea Măldăreşti a fost pus sub control judiciar, în urma unor percheziţii desfăşurate la sediul firmei şi la locuinţa acestuia.

Politica