Conecteaza-te cu noi

Mehedinți

Mehedinți: Un severinean a furat aproape 5.000 de lei dintr-o casă

Publicat

pe

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au identificat un bărbat bănuit de sustragerea unei sume de bani dintr-o locuință. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au identificat un bărbat bănuit de sustragerea unei sume de bani dintr-o locuință din Drobeta Turnu Severin.

În fapt, persoana în cauză, în vârstă de 45 de ani, în perioada 11-19.02.2018, ar fi pătruns în locuința unei persoane de unde ar fi sustras suma de 4.600 de lei.

Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Recomandări importante

Pentru a preveni furturile din locuinţe: Montaţi încuietori rezistente care au sistemul de prindere în interior la toate căile de acces (ferestre, guri de aerisire, uşi de balcon şi de intrare în locuinţă, precum şi alte locuri)!; La plecarea de la domiciliu închideţi bine toate căile de acces în locuinţă!; Păstraţi cheia în permanenţă asupra dumneavoastră, nu o lăsaţi la îndemâna oricui!; Nu ţineţi sume mari de bani în casă, neasigurate şi nici nu lăsaţi impresia că deţineţi asemenea sume; aceeaşi recomandare este valabilă şi cu privire la bijuterii! 

© 2021. Toate drepturile rezervate.