miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga a 3-a, seria a 4-a: Returul se reia cu etapa a 17-a

Seria a 4-a va reîncepe pe 9-10 martie din cauza vremii nevaforabile din acestă perioadă, decizia fiind luată ieri în Comitetul Executiv al FRF.

Vremea potrivnică dăunează fotbalului! Din acest motiv nu se joacă fotbal în weekend, amânându-se partidele din primele trei eșaloane competiționale, Liga 1 (prima rundă din play-off și play-out), Liga a 2-a (etapa a 23-a) și eșalonul terț (întâia etapă a returului).

Seria a 5-a din Liga a 3-a se va relua în 9-10 martie, cu etapa a 17-a (a doua din țintarul returului), urmând ca jocurile din etapa a 16-a să fie programate în 27-28 martie, când va fi a treia etapă intermediară din retur, după cele din 25 aprilie (etapa a 24-a, mutată din pricina faptul că în 18 aprilie, data inițială, sunt alegeri la FRF) și 9 mai (etapa a 27-a).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel CSO Filiași va debuta în partea a doua a sezonului abia pe 17 martie, deoarece, fiind serie impară, pe 10 martie va avea zi de pauză. La sfârșitul săptămânii viitoare, mai precis sâmbătă, de la ora 15, va intra în scenă doar CSU 2 Craiova care va evolua pe teren propriu împotriva grupării Club Sportiv Municipal Lugoj.

În celelalte meciuri ale rundei a 17-a se vor juca: 10 martie, ora 15 – CSM Școlar Reșița – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, ACS Ghiroda – Centrul Naţional de Pregătire Timişoara, CS Şoimii Lipova – Gloria Lunca Teuz Cermei, Millenium Giarmata – AFC Hermannstadt 2, ACS ŞirineasaNaţional Sebiş, CNS Cetate Deva – Internaţional Băleşti, iar ACSO Filiaşi va sta.

În prima rundă din returul ce ar fi trebuit să se joace la finei acestei săptămâni erau programete jocurile: ACSO Filiaşi – Internaţional Băleşti, Naţional Sebiş – CNS Cetate Deva, AFC Hermannstadt 2 – ACS Şirineasa, Centrul Naţional de Pregătire Timişoara – CSU 2 Craiova, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – ACS Ghiroda, Gloria Lunca Teuz Cermei – Millenium Giarmata și CSM Lugoj – CS Şoimii Lipova, iar CSM Școlar Reșița va sta.

În clasamentul Ligii a 3-a, seria a 4-a, în clasament conduce ACS Șirineasa, care acumulează 36 de puncte, urmată de CSU 2 Craiova – 29 și CSM Lugoj – 29. CSO Filiași se află pe locul 8 cu 20 de puncte, iar o altă echipă olteanăInternațional Bălești, se situează pe locul 13 cu 10 puncte.

Politica