Craiova: 30 locuri de muncă în domeniul agricol, în Portugalia

EURES din cadrul Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă a anunţat că se face selecţie pentru 30 de locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare zmeură, mure și afine) în Portugalia.

Selecția candidaților se va desfășura în Craiova, la sediul AJOFM Dolj, str. Eugeniu Carada, nr.13A, în data de 20.02.2018, începând cu ora 9.00. Durata contractului este de 8 luni (martie-octombrie) iar timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu 2 zile libere/săptămână.

Cerințe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultură, cu experiență în recoltarea zmeurei sau în munca în sere.

Beneficii: angajatorul asigură cazare contra cost – 2,75 euro/zi. Transportul România-Portugalia este asigurat de angajator.Compania plătește lunar lucrătorilor o alocație de hrană, un bonus de productivitate (275 euro) iar la sfârșitul contractului lucrătorii vor primi 200 euro.

Salariu: 776,11-1216,51 euro brut/lună, în funcție de orele lucrate.

Limba străină: Constituie avantaj cunoașterea limbii engleze, portugheze, spaniole, dar nu reprezintă o cerință obligatorie.

Persoanele cu domiciliul în județul Dolj, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, telefon 0251 306 100-int.122, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinatate. Inscrierea se realizează pe baza următoarelor documente:

– Copie CI/BI;

– Adeverință medicală (apt pentru muncă în strainatate);

– CV EUROPASS în limba română.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 19.02.2018.

 

Populare

Recomandări

Doljeni drogați în trafic

Un tânăr de 24 de ani din Craiova a...

VIDEO/ Mehedinți. Țigări de 1 milion și jumătate de euro, confiscate de polițiști

Un bărbat de 47 de ani, cu cetățenie bulgară...

Urmărire ca-n filme! A fost oprit cu 23 de focuri de armă

Un bărbat care a condus băut, a fost oprit...

Copilă de 13 ani, răpită și violată

O fată de 13 ani a fost răpită, violată...