vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Autorul unui accident mortal, reținut de Poliție

Polițiștii Poliției orașului Bălcești au reținut, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, un bărbat de 28 de ani, din localitate, care ar fi accidentat mortal un pieton, în Bălcești, potrivit Poliției Vâlcea.

Accidentul a avut loc duminică, în orașul Bălcești. Victima, un bărbat de 36 ani, din localitate, mergea pe marginea drumului când a fost acroșată de șoferul reținut de polițiști.

În fapt, la data de 4 februarie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în orașul Bălcești, s-a produs un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului, polițiștii au constatat că persoana bănuită se deplasa la volanul mașinii, în Bălcești, când ar fi acroşat cu partea dreaptă a autoturismului un pieton, care mergea pe marginea carosabilului, în urma impactului, victima decedând pe loc.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat”, arată Poliția Vâlcea.

Șoferul a fost, luni, reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, cu propunere de arestare preventivă.

Politica