marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibaliștii sunt motivați să bată Zalăul

SCM Craiova va disputa duminică, de la ora 12.30, un meci intens și dificil împotriva unei rivale în fața căreia meciurile din ultimii ani au devenit o bătălie a orgoliilor. Voleibaliștii lui Dan Pascu vor întâlni ACSVM Zalău, pe teren propriu, în Sala Polivalentă din Craiova, în cadrul etapei a XVII-a din Divizia A1. Craiovenii au pierdut meciul din turul campionatului, cu scorul de 3-0 pe terenul echipei din Zalău, iar acum sunt motivați să facă un joc mult mai bun contra campioanei en-titre.

Am jucat bine toți la Cluj, am dat sută la sută. Sper să continuăm tot așa, mai ales în următorul meci. Să avem aceeași atitudine, aceeași stare de spirit în teren. Mereu ne respectăm adversarul, nu contează locul din clasament. Suntem pe o cale ascendentă, se simte asta la antrenamente și la meciuri. O victorie cu Zalău ar însemna foarte mult pentru noi, dar vom vedea ce vom reuși. Sunt convins că ei vin aici să câștige, noi trebuie să îi oprim”, a declarat jucătorul craiovean Răzvan Olteanu, completat și de colegul său Nikola Rosic: „Următorul meci va fi un test important pentru noi. Trebuie să rămânem calmi și să ne concentrăm pe lucrurile noastre în primul rând. Avem nevoie de încredere în noi și să dăm tot ce putem în meciul cu Zalău. Avem nevoie de o victorie cu echipele de pe primele locuri. Trebuie să încercăm să câștigăm acest joc. Ne dorim să urcăm în clasament, dar trebuie să luăm joc cu joc. Zalăul este o echipă bună, noi trebuie să le arătăm că putem juca bine cu astfel de echipe. În acest moment, suntem într-o situație bună și avem avantajul că jucăm pe teren propriu”, a spus și voleibalistul Nikola Rosic.

Pascu: Vom face tot posibilul să câștigăm

Policlinica Buna Vestire Craiova

SCM Craiova are o formă bună în acest început de an, cu trei victorii la rând obținute în minim de seturi, ce-i drept în fața unor adversare cotate mai slab. Totuși, antrenorul craiovenilor consideră că echipa este în creștere, devenind mai consistentă în joc și mai pragmatică.

Suntem la a treia victorie consecutivă, lucru care ne dă speranțe pentru viitor. Nu aș vrea să minimalizăm aceste trei succese pentru că am jucat cu adversari mai slabi, de exemplu în această etapă Baia Mare a câștigat 3-1 cu Galați, iar Dinamo a bătut pe CSM București. Pe mine mă interesează că echipa și-a găsit cadența, are consistență, jucăm cu mai multă maturitate. Suntem mai pragmatici, am învățat să jucăm la punct, ceea ce doresc să se vadă și în meciurile următoare. Urmează întâlnirea cu Zalău, este echipa campioană en-titre, care are un buget semnificativ și care are drept obiective câștigarea campionatului și a Cupei. Ne așteaptă un meci foarte greu, care la ora actuală este un derbi. În ultimii doi ani a fost o luptă strânsă între noi și Zalău și cu siguranță va fi așa și acum. Vom face tot posibilul să câștigăm”, a declarat Dan Pascu.

ACSVM Zalău este cu două poziții peste SCM Craiova în clasament, deținând cu șase puncte mai mult. În ultima etapă, adversara craiovenilor de duminică a pierdut acasă cu Steaua București, scor 3-0.

Politica