vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peste 600 de doljeni au luat bani pentru cultivarea roșiilor. Alte solarii sunt în pregătire pentru programul 2018

Nu mai puțin de 620 de doljeni au beneficiat, anul trecut, de proiectul prin care au primit bani pentru cultivarea roșiilor. Aceștia au primit câte 3.000 de euro pentru fiecare 1.000 de metri pătrați plantați. În prima fază a programului au fost 446 de beneficiari și alți 174 de doljeni au primit banii în cea de-a doua etapă.

Conform statisticii au fost și proiecte care nu s-au finalizat din cauza anumitor neconformități, în aceste situații găsindu-se 132 de doljeni.

În județul Dolj a fost implementată Hotărârea de Guvern 39 pentru aprobarea schemei «Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a produsului tomate în spații protejate». Valoarea sprijinului este de 3.000 euro/ 1.000 mp plantați cu tomate cu condiția valorificării producției până la data 15 iunie pentru ciclu l și noiembrie – 20 decembrie pentru ciclul al II-lea”, a precizat directorul Direcției pentru Agricultură Dolj, Adrian Popa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La ora actuală, sunt doljeni care și anul acesta vor profita de acest sprijin de la stat, cei de la Direcția pentru Agricultură Dolj vizitând deja solariile din Desa și Poiana Mare.

Politica