sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSO Filiași, 8 zile la Herculane

Gruparea doljeană, antrenată de Silviu Lung, a plecat marți cu 23 de jucători în stagiul de pregătire dinaintea returului.

Reunită pe 15 ianuarie, divizionara C CSO Filiași s-a antrenat timp de o săptămână pe plan local, iar luni a efectuat vizita medicală la Policlinica pentru Sportivi din Craiova. Având ca obiectiv o clasare în primele echipe din C4, filieșenii au plecat marți în stațiunea Băile Herculane, unde se vor pregăti până pe 31 ianuarie. La acea dată elevii lui Silviu Lung vor susține și primul test de verificare, în compania echipei Pandurii Târgu Jiu (locul 19 în Liga a 2-a), confruntarea fiind găzduită de stadionul Minerul” din Motru.

După amicalul cu Pandurii, doljenii vor mai susține partide de verificare după cum urmează: 10 februarie Petrolul Bustuchin (locul 1 în Liga a 4-a Gorj), 14 februarie – CS Mioveni II (locul 13 în C3), 17 februarie – Sporting Roșiori (locul 11 în C3), 21 februarie – FCM Alexandria (locul doi în C3), 24 februarie – Atletic Bradu (locul 8 în C3).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lotul deplasat de CSO Filiași la Herculane i-a cuprins pe următorii: Alex Nedeianu, Alin Nica, Ionuț Munteanu portari; Fabian Crușoveanu, Alex Chivu, Dănuț Stancu, Robert Căle, Cristi Tudor, Ionuț Badea, Cătălin Dinu, Cristi Preda, Bogdan Geanimu, Ramon Chiriță, Aurel Lupu, Cosmin Calu, Marian Borneci, Dănuț Tereche, Lucian Borhot, Alin Stancu, Ionuț Costea, Alex Duma, Toshi, Andrei Stăiculescu (junior) – jucători de câmp.

Față de lotul din retur la filieșeni nu se mai regăsește Nicușor Neacșu, cel care a decis să îmbrățișeze o carieră militară.

Nu renunțăm la nimeni din actualul lot, vom trage linie la finalul pregătirilor. Suntem interesați să aducem, până la reluarea părții a doua a sezonului, patru jucători cu experiență: un atacant, un fundaș central, un mijlocaș central defensiv și un mijlocaș lateral. Ne dorim și trei-patru juniori buni, care în timpul jocului să joace de la egal la egal cu seniorii. Așa cum am mai spus-o, obiectivul nostru în acest retur de campionat este să formăm un lot bun, echilibrat, pentru că vrem să începem ediția viitoare cu cei care vor rămâne acum la echipă și să încercăm promovarea la liga a doua, a declarat președintele filieșenilor Florin Spînu.

Acesta din urmă și-a serbat săptămâna trecută, la un restaurant din Craiova, împlinirea celor 50 de ani alături de oameni de fotbal din județ, de la cluburi din țară, dar și de reprezentanți ai FRF, printre care și președintele Răzvan Burleanu. CSO Filiași va relua meciurile oficiale din C4 pe 3 martie cu un joc pe Aripile”, noua locație a trupei lui Silviu Lung, împotriva gorjenilor de la Internațional Bălești.

Politica