sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un copil de un an şi tatăl său, loviţi pe trecerea de pietoni

O fetiţă, în vârstă de un an şi şapte luni, şi tatăl său, de 33 ani,  au ajuns la spital după ce au fost loviţi de o maşină. Accidentul s-a petrecut, sâmbătă seara, pe o trecere de pietoni din cartierul Brazda lui Novac. Şoferul vinovat a fugit de la faţa locului. Un alt accident cu victime a avut loc în zona Ciupercă. 

Potrivit Poliţiei Dolj, accidentul din cartierul Brazda lui Novac a fost provocat de şoferul unui autoturism care circula dinspre gară către Brazdă şi care a încercat să evite impactul cu un alt autoturism care acorda prioritate pietonilor la trecerea de pietoni. Şoferul vinovat a virat stânga şi l-a lovit pe bărbat şi pe copilul său care se afla pe o bicicletă. După producerea accidentului şoferul a fugit de la faţa locului şi este căutat acum de Poliţie atât în Craiova, cât şi în localităţile învecinate. Copilul şi tatăl său au fost duşi la spital.

În ceea ce priveşte accidentul produs la Ciupercă, un bărbat, de 23 ani, care conducea un Opel, la intersecţia străzii Dealul Spirei cu Bulevardul 1 Mai nu a acordat prioritate unui Ford care se deplasa dinspre Spitalul Judeţean Craiova către Ciupercă. În urma accidentului, un pasager din cel de-al doilea autoturism a fost rănit şi transportat la spital.

Policlinica Buna Vestire Craiova

sursa foto: facebook

Politica