vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii, reunire cu multe semne de întrebare

Antrenorul Adrian Bogoi a decis să nu mai aștepte decizia Tribunalului Gorj și a sunat luni adunarea

La prima ședință de pregătire din acest an, desfășurată pe terenul 3 de lângă noul Stadion Municipal din Târgu Jiu, s-au prezentat 22 de jucători, dar mulți dintre ei s-ar putea despărți zilele viitoare de penultima clasată din Liga 2. Deocamdată, au făcut-o doar atacanții Ciprian Rus și Ernis Durkovic. Dacă fostul vârf de la CFR Cluj a plecat la liderul eșalonului secund, Dunărea Călărași, slovenului i s-a reziliat contractul, după ce n-a reușit să marcheze nici măcar un gol în cele 330 de minute în care a fost folosit, pe parcursul a 10 jocuri.

La capitolul noutăți, se numără portarul Mihai Moga (22 de ani), titular în prima partea a sezonului la ASA Târgu Mureș, și atacantul Daniel Mărgărit, revenit după periplul de 6 luni, petrecut la Petroșani, la liderul seria a IV-a a Ligii a III-a, ACS Șirineasa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aşteptăm ziua de 17 ianuarie (n.r. – astăzi) şi sperăm ca Tribunalul Gorj să ia o decizie favorabilă nouă, după care începem să legimităm jucătorii nou-sosiți. În momentul de faţă, sunt doi jucători noi faţă de cei cu care am abordat prima parte a sezonului. Este vorba despre Moga, un portar de la Târgu Mureş, şi Mărgărit, fostul atacant al echipei. Avem în vedere încă 5 jucători cu care am discutat. Au plecat deja 2 jucători: Rus şi-a reziliat contractul, iar Durkovic a fost anunţat că nu mai avem nevoie de serviciile lui”, a declarat Bogoi.

Antrenorul echipei gorjene a stabilit și programul de pregătire. La fel ca în vară, Pandurii nu-și permite să plece în cantonament și se va antrena doar pe plan local.

Până la începerea campionatului, vom rămâne la Târgu Jiu. După 24 ianuarie, până pe 3 februarie, vom face un cantonament de pregătire centralizat pe plan local. Avem preconizate 6-7 meciuri amicale. Sper să fie o perioadă bună pentru noi, Vor fi și probleme cu vremea, dar noi avem un teren sintetic la Rovinari, pe care putem să-l folosim”, a afirmat Bogoi.

Stanca: “Am început să-mi pierd speranța”

Deși încă mai speră ca Tribunalul Gorj să nu declare falimentul fostei vicecampioane a României, din 2013, portarul Răzvan Stanca pare resemnat cu faptul că lucrurile nu se vor mai îndrepta la Târgu Jiu.

Sincer, aş vrea să continui la Pandurii, dar în situaţia de faţă sunt puţine şanse. Am şi alte oferte, dar momentan este prea devreme ca să discutăm despre asta. Deja văd că îşi iau toţi mâinile de pe această echipă. Membrii asociați nu și-au onorat angajamentele, iar de promisiuni ne-am săturat! Nu mi-aş dori să fie finalul pentru Pandurii, fiindcă este un club de renume, e vicecampioana României, care a participat în grupele Europa League. Sunt de vreo 5 ani aici, dar acum sunt condiţii vitrege, şi la propriu, şi la figurat. Chiar nu mai ştiu ce speranţe ar mai fi. Vedem, miercuri, ce hotărâre trebuie să luăm. Sincer, am emoţii, pentru că este al doilea termen şi, până acum, nu s-a întâmplat nimic. Eu, de fel, sunt un tip optimist, dar în situaţia de faţă îmi e cam greu. Am început să-mi pierd şi eu speranţa”, a declarant veteranul Stanca.

Politica