Un mort şi doi răniţi într-un accident rutier, pe Valea Oltului

O femeie a decedat iar alte două persoane au ajuns în stare gravă la spital, luni după-amiază, în urma unui accident rutier produs pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea, două autoturisme lovindu-se frontal.

 

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, a declarat că persoana care şi-a pierdut viaţa a rămas încarcerată în autoturism, în urma impactului.

„Accidentul rutier s-a petrecut în localitatea Brezoi, pe Valea Oltului, două autoturisme fiind implicate, cu trei victime. O persoană a rămas încarcerată. A fost extrasă, s-au făcut manevre de resuscitare de către SAJ Brezoi, însă a decedat. Alte două victime au fost transportate la Spitalul Brezoi, cu diverse traumatisme”, a declarat reprezentantul ISU.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că accidentul s-a petrecut după ce un autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 28 de ani, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un alt autoturism care circula regulamentar din contrasens. Persoana care a murit se afla în acest autoturism. Pe numele şoferului a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Pentru mai multe zeci de minute, pe Valea Oltului, circulaţia s-a desfăşurat alternativ, pe un singur sens.

Populare

Recomandări

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...