joi, iunie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Viitori subofițeri, în practică la Jandarmeria Dolj

43 de elevi-jandarmi din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Al. Ghica” Drăgăşani fac practică, până pe 30 martie, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj.

„Cei 43 de elevi – jandarmi, promoţia 2017 – 2018, vor fi coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada de tutori – jandarmi cu experienţă în activitatea profesională şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de aceştia, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa stagiului de practică.

Conducerea I.J.J. Dolj le-a prezentat tinerilor elevi aspecte legate de specificul unităţii, atribuţiile, programul şi misiunile desfăşurate de jandarmii doljeni în zona de competenţă teritorială.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Viitorii subofiţeri au fost repartizaţi la structurile de ordine publică pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs şi pentru a cunoaşte şi a-şi însuşi cât mai bine aspectele legate de munca de jandarm urmând ca la sfârşitul perioadei, fiecare să fie evaluat asupra modului de desfăşurare a stagiului de practică.

Acest stagiu de practică are un caracter practic – aplicativ şi reprezintă un bun prilej de aplicare a cunoştinţelor acumulate în cursul anului şcolar de către viitorii absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Al. Ghica” Drăgăşani, în cadrul structurilor operative ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj”, se arată într-un comunicat de presă al IJJ Dolj.

Politica