Cadavrul unei târgujience, scos din apele Jiului

Trupul neînsuflețit al unei femei de 79 de ani, din Târgu Jiu, a fost scos, miercuri seara, din apele râului Jiu. Se pare că bătrâna s-a aruncat intenționat în apă, oamenii legii demarând o anchetă în acest caz pentru a stabili cum s-a întâmplat tragedia.

Incidentul a avut loc chiar în municipiul Târgu Jiu, în apropiere de șantierul noului stadion municipal. Un echipaj din cadrul ISU Gorj a venit cu o barcă și a recuperat cadavrul care plutea deja pe apă la sosirea pompierilor, la câțiva metri de mal. În urma apelului la 112, la fața locului a ajuns și o echipă de medici care nu au mai putut face nimic pentru a salva viața femeii. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cum s-a petrecut evenimentul.

La data de 3 ianuarie a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apelul 112, despre faptul că o persoană a căzut în râul Jiu și a fost adusă la mal de echipajele de intervenție fără semne vitale. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că victima este o femeie de 79 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Cadavrul a fost transportat la SML Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Stanciu, după victoria cu Andorra: „Să arătăm pe teren că merităm să ajungem la EURO”

Nicolae Stanciu a spus că victoria cu Andorra era...

ISU Mehedinți relansează provocarea „Salvator din pasiune”

𝐈𝐧𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭̧𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧ță „𝐃𝐫𝐨𝐛𝐞𝐭𝐚” 𝐚𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞ț𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐌𝐞𝐡𝐞𝐝𝐢𝐧ț𝐢...

Rusia va amplasa arme nucleare tactice în Belarus

Rusia va staționa arme nucleare tactice în Belarus, a...

Alibec mai vrea o victorie pentru România: „Sper ca Belarusul să vină cu moralul scăzut”

Denis Alibec speră ca românii să prindă încredere după...