sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cadavrul unei târgujience, scos din apele Jiului

Trupul neînsuflețit al unei femei de 79 de ani, din Târgu Jiu, a fost scos, miercuri seara, din apele râului Jiu. Se pare că bătrâna s-a aruncat intenționat în apă, oamenii legii demarând o anchetă în acest caz pentru a stabili cum s-a întâmplat tragedia.

Incidentul a avut loc chiar în municipiul Târgu Jiu, în apropiere de șantierul noului stadion municipal. Un echipaj din cadrul ISU Gorj a venit cu o barcă și a recuperat cadavrul care plutea deja pe apă la sosirea pompierilor, la câțiva metri de mal. În urma apelului la 112, la fața locului a ajuns și o echipă de medici care nu au mai putut face nimic pentru a salva viața femeii. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cum s-a petrecut evenimentul.

La data de 3 ianuarie a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apelul 112, despre faptul că o persoană a căzut în râul Jiu și a fost adusă la mal de echipajele de intervenție fără semne vitale. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că victima este o femeie de 79 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Cadavrul a fost transportat la SML Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica