joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Secția 1 Poliție Craiova, vizitată de colindători

Luni, 18 decembrie a.c., Secţia 1 Poliţie Craiova a fost vizitată de un grup de colindători, elevi în clasa a II-a D, din cadrul Colegiului Naţional “Elena Cuza”, însoţiţi de doamna învăţătoare Slăvoiu Gabriela.
Copiii au prezentat un program de colinde cu ocazia sărbătorilor de iarnă și au fost întâmpinați de polițiști cu mere, nuci, cozonac și alte produse tradiționale.
Polițiștii craioveni le-au urat copiilor ca Sfânta sărbătoare de Crăciun și bucuria trecerii în Noul An să le aducă sănătate, bucurii, belșug, împlinirea tuturor dorințelor și rezultate excepționale la școală.
Totodată, oamenii legii au profitat de ocazie pentru a le expune școlarilor sfaturi preventive pe linia prevenirii violenței în unitățile de învățământ, în vederea reducerii riscului de victimizare şi de implicare în fapte antisociale în incinta unităților de învățământ.
Copiii au luat parte și la o lecție teoretică de educație rutieră, în cadrul căreia cei mici au aflat informații legate de indicatoarele rutiere și de semnificația acestora.

Politica