vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Daruri pentru bătrânii de la Centrul Medico Social Corabia

Bătrânii de la Centrul Medico Social din Corabia au primit daruri dulci de la primarul localităţii, Iulică Oane, şi de la femeile din organizaţia locală PSD.

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD Corabia, Iulia Dima, şi primarul Iulică Oane şi-au propus să vină în ajutorul celor care au cunoscut o soartă mai dură.
În ciuda tuturor greutăţilor, bătrânii dau dovadă de putere şi speranţă, iar prezenţa musafirilor i-au făcut să trăiască momente de bucurie, nostalgie, dar şi încredere în viitor. Dincolo de circumstanţele în care se află, albiţi de trecerea anilor şi gârboviţi de greutăţi, bătrânii au adus sincere mulţumiri pentru darurile primite.
„Pentru noi este foarte important să ştim că vă putem oferi o bătrâneţe mai liniştită, că vă putem asigura protecţie şi îngrijire de specialitate. Sperăm că am reuşit să vă oferim condiţii cât mai bune, pentru a trăi comfortabil şi că dragostea cu care sunteţi îngrijiţi aici, în casa voastră, vă face o bătrâneţe mai uşoară”, a declarat Iulică Oane.
Acţiuni de acest gen continuă, potrivit preşedintelui OFSD Corabia, Iulia Dima.

Politica