Week-end negru la sală

Formațiile de baschet și volei de la SCM Craiova au înclinat steagul în meciurile din campionat.

 

Baschetbaliștii de la SCM U Craiova au pierdut meciul jucat vineri cu echipa campioană Universitatea BT Cluj, scor 94-105 (31-28, 19-27; 18-27, 26-23), în meciul jucat în Sala Polivalentă din Bănie, ce a contat pentru etapa a 9-a din Liga Națională de baschet masculin. Conduși de pe margine de către Dan Ioan, în absența lui Rami Hadar, craiovenii au dat o replică bună campionilor și s-au aflat la conducerea partidei în primul sfert al acesteia. Cu toate că au condus în sfertul al doilea cu 40-36, craiovenii nu au putut ține tempoul iar campionii au intrat la pauză cu un avantaj de cinci puncte, scor 55-50.

Ultimul sfert a fost dramatic. Craiova revine până la 90-93 și a avut egalarea în mâna lui Siriscevic, însă croatul nu a nimerit ținta de la distanță. Finalul meciului a aparținut oaspeților, care au rezistat și au câștigat meciul. La SCM U Craiova au jucat: Vîrnă, Matinic (25 puncte), Siriscevic (20), Aleksandrov (9), Samuels (26), Berceanu (5), Corneanu, Paasoja (4), Kikos (3), Novak (2).

În urma rezultatului oltenii au 4 victorii și 5 eșecuri, în vreme ce ardelenii au ajuns la 7 victorii și 2 înfrângeri. În etapa următoare SCM Universitatea Craiova se deplasează pe terenul lui BC SCM Timișoara.

Eșec în 3 seturi

Și voleibaliștii de la SCM U Craiova au fost învinși, de Tricolorul Ploiești, scor 0-3, într-un meci din etapa cu numărul 13 a Diviziei A 1, ultima pe anul 2017. Scorul pe seturi a fost 24-26, 23-25, 17-25.

În primele două seturi ne-am ridicat la valoarea adversarului, am condus destul de bine în setul 2, dar când ne apropiem de finalul setului se întâmplă ceva și băieții nu se mai pot concentra. Nu găsim cele mai bune soluții. Mă bucur că am jucat bine în prima jumătate a meciului, dar finalurile de set îmi ridică semne de întrebare. Suntem pe un drum ascendent, dar trebuie să recunoaștem că asta e valoarea noastră în acest moment”, a declarat după meci antrenorul craiovenilor, Dănuț Pascu.

Populare

Recomandări

Eurovelo 6, în Oltenia. 3.000 de kilometri de ciclotrasee turistice

Un alt proiect de amploare e gata să ia...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 12.12 – 18.12.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Daea: Am fost în UE, nu am văzut nicăieri o carne mai ieftină ca în România

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat că în România...

CFR Infrastructură: 306 milioane de lei pentru reparații pe linia București – Craiova

Sucursalele Regionale CF BUCUREȘTI și CRAIOVA au semnat 21...