Am reușit și în 2017 ,,Să fim mai buni de sărbători”

Marți, 19 noiembrie, Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman” va dona, către Școala Gimnazială Specială ,,Sf. Vasile” din Craiova, jucăriile colectate în cadrul campaniei „Să fim mai buni de sărbători”.

Bilanțul celei de-a VIII-a ediții a campaniei de strângere de jucării desfășurată în intervalul 15 noiembrie – 8 decembrie 2017, în cadrul proiectului ,,Cărticica pentru prichindei şi copii mai măricei”, este spectaculos. Sute de jucării au fost colectate la bibliotecă, urmând să ajungă la școlarii și preșcolarii de la Școala Gimnazială Specială ,,Sf. Vasile” din localitate.

Campania a avut un dublu rol. Pe de o parte, copiii înscrişi în proiect, sub îndrumarea cadrelor didactice, și-au dezvoltat abilitatea de a fi generoși, de a dărui și de a aduce zâmbetul pe faţa micuţilor care vor primi jucăriile, iar pe de altă parte, copiii la care vor ajunge jucăriile, la fel ca în anii trecuți, se vor bucura și-și vor petrece sărbătorile de iarnă în compania darurilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Într-un timp relativ scurt, practic, doar trei săptămâni, am reușit să colectăm sute de jucării la bibliotecă. Am păstrat între activitățile noastre pentru anul în curs campaniile de strângere de jucării pentru că suntem profund conștienți de zâmbetele și bucuria pe care darurile, în special cele de Crăciun, le aduc în sufletele celor mici. A VIII-a ediție a campaniei Să fim mai buni de sărbători” este despre interesul pe care bibliotecarii îl manifestă față de copii. În proiectul nostru ne-au fost alături profesorii, învățătorii și educatorii de la școlile participante la proiectul Cărticica pentru prichindei și copii mai măricei”. Le mulțumesc tuturor în numele colegilor mei și le urez sărbători cu pace și iubire în suflet”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene Alexandru și Aristia Aman”.

Birou Presă Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman”

Populare

Recomandări

Mașină distrusă de foc

O mașină a fost distrusă în totalitate, după ce...

VIDEO/ Prinși cu droguri și arme albe asupra lor

Polițiștii au aplicat 125 de amenzi și au întocmit...

Drogați și cu poliță RCA falsă

Polițiștii au întocmit mai multe dosare penale. Drogurile la...

1,25 milioane lei – șpaga din portbagajul șefului CJ Vaslui

Update/ Buzatu a fost reținut de anchetatori. "Procurorii din cadrul...