marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Corpul de Control al ministrului de Interne, control la Prefectura Gorj

Corpul de Control al ministrului de Interne a fost în control la Prefectura Gorj, acțiunea de verificare vizând petiții mai vechi legate de legea retrocedărilor și aplicarea unei sentințe judecătorești. Cei care au făcut controlul au întocmit și un raport, despre care însă prefectul județului Gorj, Ciprian Florescu, a spus că nu este în măsură să ofere detalii.

Potrivit prefectului de Gorj, Ciprian Florescu, ancheta a decurs fără probleme, aspectele verificate fiind din anii anteriori. Cei care au efectuat controlul au vrut să se convingă dacă a fost respectată legea privind fondul funciar în cazul unor spețe mai vechi. Concluziile au fost trecute într-un raport, despre care însă Florescu nu poate oferi detalii întrucât aceste informații le pot da cei care au făcut verificările.

Au verificat, le-am stat la dispoziție cu absolut toate documentele solicitate și chiar le-am dat o mână de ajutor în ideea că se vor lămuri cu privire la respectivele declarații. Dacă mă întrebați despre raportul Corpului de Control al ministrului de Interne, nu pot să vă dau detalii. Acest lucru îl pot face doar cei care au făcut verificările și o vor face atunci când vor fi solicitați în acest sens. S-au verificat chestiuni care vin din trecut, chestiuni care au fost lămurite în parte. Sigur că detalii mai pot exista. Este vorba despre aplicarea unei sentințe judecătorești, adică lucrurile sunt destul de bine conturate, dar datoria dumnealor a fost să verifice și să vadă dacă sunt probleme cu privire la modul de aplicare a legilor privind fondul funciar și dacă procedurile funcționează”, a declarat Florescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica