sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTBAL COPII/Severineanul Radaslavescu, premiat de „Rege”

Transferat în vară de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, de la ACS Luceafărul Drobeta, severineanul Eduard Radaslavescu a fost desemnat cel mai bun jucător la categoria sa de vârstă

Serbarea de sfârșit de an organizată de acadamia constănțeană a adus cadouri tuturor copiilor și juniorilor, de la 6 la 18 ani, însă cei mai buni trei jucători de la fiecare categorie de vârstă au fost recompensați suplimentar cu vouchere de 900 lei (locul 1), 675 lei (locul 2) și 450 lei (locul 3) la magazinul Nike, sponsorul tehnic al Academiei Hagi și al clubului FC Viitorul. Printre premianții din 2017 s-a regăsit și severineanul Eduard Radaslavescu, care a fost desemnat cel mai bun jucător la U14.

„Ne bucură că un jucător lansat de noi a ajuns să fie cel mai bun jucător al celei mai prestigioase academii de fotbal din România și, poate, din Sud-Estul Europei. An de an, Academia Gheorghe Hagi câștigă aproape toate compețiile naționale rezervate copiilor și juniorilor, iar, mai nou, și pe cea de seniori. Acolo sperăm să ajungă și fostul nostru jucător Eduard Radaslavescu, dar și ceilalți severineni care au fost cooptați de Viitorul Constanța. Nu e ușor să ajungi cel mai bun jucător al academiei, la categoria ta de vârstă, fiindcă acolo sunt aduși cei mai buni fotbaliști din țară. E foarte greu, în primul rând, să ajungi să semnezi cu Viitorul. Edi a demonstrat că se poate să faci performanță și dacă provii de la Severin, iar acest premiu ar trebui să-i motiveze pe toții copiii de la Luceafărul”, a declarat Alexandru Sitaru, managerul clubului patronat de arbitrul Marian Balaci, Luceafărul Drobeta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Gorjeanul Roberto Mălăele (ex ACS ML Târgu Jiu) s-a clasat pe locul secund la U15 și a fost recompensat cu 675 lei.

În vară, de la Luceafărul a fost achiziționat de academia lui Hagi și severineanul Emanuel Martinovici, iar în urmă cu 18 luni fusese transferat coechipierul său David Olaru, ambii născuți în anul 2004, la fel ca Radaslavescu. Tot în 2016, de la As Sport Kids Drobeta au plecat la Constanța Sebastian Stancu, Denis Curea şi David Dincă.

Politica