vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sala de sport a Școlii nr. 5, reabilitată

Lucrările de modernizare a sălii de sport de la Școala Gimnazială nr. 5 au fost finalizate, iar, luni, sala a fost inaugurată de primarul Mircia Gutău și viceprimarii Carmen Preda și Eusebiu Vețeleanu, transmit reprezentanții Primăriei.

Potrivit acestora, în valoare totală de 476.000 lei, lucrările au constat în demontarea vechiul parchet din lemn, aflat într-o stare avansată de degradare, montarea unei suprafețe de joc profesională, specifică sălilor de sport, înlocuirea ferestrelor vechi cu ferestre din PVC cu geam termopan, refacerea zugrăvelilor și vopsitoriilor la pereți și tavane, înlocuirea lămpilor de iluminat, înlocuirea placajului de gresie și faianță, precum și a obiectelor sanitare la vestiare, înlocuirea ușilor deteriorate, repararea și vopsirea spalierelor în sală, înlocuirea fileului de tenis și a scaunului de arbitru și repararea panourilor de baschet.

Au fost executate lucrări și la exterior. Mai exact, pereții au fost zugrăviți, acoperișul din tablă a fost vopsit și s-au înlocuit jgheaburile și burlanele.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vera IONESCU

Politica