vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

,,Pilot” din Almăjel, prins la volan fără permis

Și obraznic și tupeist! Un tânăr din localitatea Almăjel care nu are permis auto s-a urcat la volanul unei mașini și a plecat la plimbare fără teamă de poliție. Numai că oamenii legii au fost la post. Nu la postul de poliție ci la datorie. Oamenii legii l-au prins în flagrant iar tânărul în cauză s-a ales cu dosar penal. La data de 01 decembrie a.c., polițiștii Postului de Poliție Vlădaia au oprit în trafic, pe drumul DJ563, pe raza localității Almăjel, județul Mehedinți, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani din comuna Tâmna, judeţul Mehedinți. Cu ocazia verificărilor s-a stabilit faptul că acesta nu deținea permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Alt șofer fară permis

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 01 decembrie a.c., polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției municipiul Drobeta Turnu Severin au oprit în trafic, pe drumul E70, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani din orașul Cocșa, judeţul Caraș Severin. Cu ocazia verifricărilor s-a stabilit faptul că acesta avea permisul de conducere reținut din anul 2016. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Politica