vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ITM Gorj, la sfat cu angajatorii despre transferul constribuțiilor sociale

Angajații Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj vor participa, în perioada 4 decembrie 2017 – 31 ianuarie 2018, la o amplă acţiune desfăşurată la nivel naţional care are ca obiectiv informarea şi conştientizarea cu privire la modificarea salariului brut în contextul transferului contribuţiilor sociale obligatorii de la angajator la angajat. Astfel, inspectorii de muncă gorjeni vor organiza întâlniri cu angajatorii din județ, mai exact cu reprezentanții societăţilor comerciale, regiilor autonome, persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale, precum şi cu reprezentanţi ai organizaţiilor patronale şi sindicale.

În județul Gorj, această campanie de informare a demarat la finele lunii octombrie, anul curent, inspectorii ITM Gorj vrând să se asigure că angajatorii înțeleg toate aceste modificări.

Pentru că informarea promptă a angajatorilor cu privire la reglementările, dar şi modificările intervenite în timp în legislaţia muncii este o prioritate în activitatea Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, inspectorii de muncă din cadrul instituţiei participă, încă de la data de 30.10.2017, la o campanie de conştientizare, a persoanelor fizice şi juridice din judeţ, cu privire la principalele acte normative referitoare la relaţiile de muncă”, a precizat George Romanescu, inspector şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Până în prezent, inpectorii de muncă au discutat cu 538 de angajatori din 48 de comune din Gorj şi 534 de angajatori din şase oraşe. Alţi 100 de angajatori au primit informaţii la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

Politica