vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

LIGA 2 / Pandurii încheie turul în nota obișnuită

Gorjenii au rămas fără niciun meci câștigat acasă, la Motru, și continuă să se afle la retrogradare

 

Nici cu Adrian Bogoi pe bancă, Pandurii Târgu Jiu n-a reușit să câștige la Motru. În ultima etapă a turului, echipa gorjeană a remizat, scor 3-3, cu Dacia Unirea Brăila, după ce oaspeții au condus cu 3-0. În doar 6 minute, fosta prim-divizionară a reușt să marcheze de 3 ori, prin Bogdan Dănăricu (73, 79) și Alexandru Vasilescu (75), iar în prelungiri putea înscrie golul victoriei, prin George Tudoran, al cărui șut, de la 23 m, a fost respins cu greu în corner de portar. Pentru oaspeți, Alexandru Pop izbutise hat-trick-ul, în minutele 45, 48 (pen) și 70. După acest rezultat, Pandurii a ajuns la 12 partide consecutive fără victorie și a încheiat turul fără succes pe teren propriu, la Motru, unde n-a izbutit decât 5 remize în 9 jocuri, bilanț prin care se situează pe ultimul loc într-un clasament al jocurilor de acasă. Per total, echipa preluată de Adrian Bogoi a încheiat turul pe locul 16, primul retrogradabil, la egalitate de puncte cu Dacia Unirea, care are 43 de goluri marcate (cel mai bun atac din liga 2), dar și 42 primite!

La finalul jocului, ambii antrenori s-au arătat indignați de atitudinea propriilor jucători. Tehnicianul Brălei încă nu e sigur dacă a scăpat de jucătorii care mizează sume importante la casele de pariuri!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cred că băieții mei s-au uitat prea mult la meciul Sevilla – Liverpool (n.r. – scor 3-3, marți, în Champions League, după ce englezii au condus cu 3-0). E inexplicabil, cum, pe fondul unui joc controlat, până în minutul 70, să primești trei goluri în câteva minute. Într-adevăr, golurile de 3-1 și 3-3 au fost execuții frumoase, dar nu pot să trec peste debandata din echipa mea, o debandată care ne-a privat de cele 3 puncte. Nici în cele mai urâte visuri nu credeam că mai putem rata victoria, după ce în minutul 70 conduceam cu 3-0! Cred că suntem cea mai proastă echipă din campionat! Nu e prima dată când pățim așa ceva! Nu mai știu ce să cred. În unele meciuri, aceste rezutatele au fost <<ajutate>> de unii jucători care au fost la noi și care aveau de făcut bugetele pe la casele de pariuri. Am scăpat de acei jucători, dar, din păcate, acum nu ne mai ajută nici norocul. Avem un lot subțire, ne scăldăm în sărăcie. Nu mi-aș mai dori să jucăm în acest an, cele 2 etape din retur”, a declarat Alin Pânzaru la conferința de presă.

3-4 cu UTA, 2-3 cu Olimpia Satu Mare, 2-2 cu CS Balotești, 2-3 cu Hermannstadt, 2-2 cu CS Mioveni, 2-2 cu Ripensia Timișoara, 4-3 cu Luceafărul Oradea, 4-4 cu Știința Miroslava sau 2-3 cu ASU Politehnica Timișoara sunt doar câteva dintre rezultatele, cel puțin ciudate, prin evoluția scorului, înregistrate anterior de Dacia Unirea Brăila.

De partea cealaltă, Bogoi anunță că va scăpa în iarnă de jucătorii fără caracter!

Un meci tensionat, între 2 echipe aflate în criză de puncte. Știam că Dacia Unirea Brăila are jucători foarte buni pe faza ofensivă. A fost o primă repriză echilibrată, în care mai mult noi am avut inițiativa. Am luat toate golurile simplu. Toată linia de fund a greșit, deși în acel compartiment am doar jucători experimentați. Cu 2 schimbări, am reușit să revenim în joc, am egalat, iar pe final puteam câștiga, deși eram în inferioritate numerică, după ce Durkovic fusese eliminat în minutul 87. Atitudinea unor jucători lasă de dorit, și la antrenament și la meciuri. Nu vreau să dau nume, dar cert e că din iarnă vor rămâne doar cei care pot și vor să joace pentru Pandurii. Nu putem continua așa la nesfârșit, trec etapele și pierdem puncte pe greșeli incredibile, greșeli pe care nu le-am văzut în viața mea. Nu putem să ne batem joc de munca altora. Vor rămâne la echipă doar cei care au caracter și care dau sută la sută pe teren. De luni, începem pregătirea jocului cu FC Argeș, chiar dacă se joacă sau nu, până la urmă. Mă voi supune deciziei FRF”, a declarat Adrian Bogoi.

Acesta a mizat pe: D. Popescu – Homei (74 Vasilescu), Brînzan, D. Lung (cpt.), Drugă – A. Şut, Raiciu, Şendroiu (57 Tudoran), D. Pîrvulescu (46 Dănăricu) – C. Rus, Durkovic

Dacă meciul cu FC Argeș nu se va juca săptămâna viitoare la Motru, ci anul viitor, Bogoi speră ca acesta să se dispute pe noul stadion din Târgu Jiu. Se pare însă că Pandurii nu mai e dorită în orașul lui Brîncuși, de factorii de decizie!

Cui nu-i place să joace pe o asemenea bijuterie?! Nu văd de ce n-ar juca acolo echipa orașului. Poate să joace și alte echipe dacă închiriază terenul (n.r. – Luceafărul Oradea sau CS Șirineasa, echipe preluate de oameni de afaceri din agrenajul gorjeanului Nicu Sarcină s-ar putea muta la Târgu Jiu de anul viitor)”.

În mandatul lui Adrian Iencsi, Pandurii încheiase cu 3-3 și partida disputată, la Motru, cu Chindia Târgoviște, în etapa a II-a. După ce oaspeții au condus cu 2-0, gorjenii au făcut 3-2, iar în minutul 76 au fost egalați.

Politica