vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voiculescu mai stă o tură

 

Magistraţii Tribunalului Dolj au hotărât, marţi seara, să amâne pentru data de 4 decembrie pronunţarea sentinţei în dosarul în care preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, este acuzat, alături de alte persoane, printre care şi foşti şi actuali poliţişti, de constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, conflict de interese, organizarea şi desfăşurarea de activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc.

Actualul primar al comunei Cungrea, fost inspector principal de poliţie, Liviu Voiculescu a fost trimis în judecată alături de alte 20 de persoane, printre care se numără colegii săi de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Olt, Laurenţiu Lazăr, zis Tătuţu’, şi Ciprian Gheorghiceanu, mai mulţi angajaţi ai Finanţelor Publice Olt şi oameni de afaceri din Olt şi Dolj. Ulterior, dosarul a fost disjuns, o parte dintre inculpaţi fiind judecaţi separat.

Liviu Voiculescu este acuzat, printre altele, de constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, conflict de interese, organizarea şi desfăşurarea de activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Preşedintele interimar al PNL Olt a declarat că acest dosar nu reprezintă un impediment în a candida pentru şefia organizaţiei judeţene.

Şeful interimar al liberalilor olteni este şi singura persoană care şi-a anunţat candidatura pentru postul de preşedinte, alegerile fiind amânate, după ce iniţial fusese stabilită data de 17 noiembrie.

Eu, la acest moment, beneficiez ca orice cetăţean al României de prezumţia de nevinovăţie. Mă consider un om nevinovat, nu am încălcat legea niciodată şi am încredere că justiţia va face lumină într-o chestiune care trenează de ani buni şi care are anumite semne de întrebare. Nu este un impediment (faptul că este trimis în judecată – n.red.)”, a afirmat Liviu Voiculescu.

Politica