Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Mehedinți: Au furat 10 mașini de spălat

Publicat

pe

Polițiștii din Vânju Mare au prins ieri 2 hoți care furaseră 10 mașini de spălat. La data de 16.11.2017, ora 00.30, polițiștii Formațiunii Ordine Publică din cadrul Poliției orașului Vînju Mare au oprit în trafic, pentru control, pe DN56A, în localitatea Bucura, o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Vlădaia, județul Mehedinți. Procedând la controlul autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că, în interiorul acestuia se aflau 10 mașini de spălat pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență. Totodată, polițiștii au constatat faptul că în autovehicul se mai afla un bărbat în vârstă de 47 de ani, din aceeași localitate.

Având în vedere cele constatate, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, cele 10 mașini de spălat au fost sustrase din semiremorca unui autotren care a fost implicat într-un eveniment rutier pe DN 56A, pe raza comunei Hinova, județul Mehedinți.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Alt hoț prins la Severin

Un bărbat în vârstă de 48 de ani este cercetat de către polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin pentru comiterea unui furt dintr-o societate comercială. În fapt, în seara zilei de 5 noiembrie a.c., cel în cauză ar fi sustras dintr-o societate comercială situată pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, o pompă pentru spălarea autoturismelor în valoare de circa 2.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiști, bunul fiind restituit reprezentanților societății comerciale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.