Mehedinți: Salarii de mijloc la zmeură în Portugalia

Între 600 de euro și 100 de euro brut, nu net, puteți câștiga la muncă sezonieră, la recoltarea zmeurei în Portugalia. 300 locuri de muncă sunt puse la bătaie în domeniul agricol (recoltare zmeură) în Portugalia prin intermediul Reţelei EURES.

EURES România oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia (campania 2018) pentru munca sezonieră în agricultură, la recoltarea zmeurei.

Durată contract: aprox 3 luni; timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare; data estimată de angajare: sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cerințe: sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultură / experiență recoltarea zmeurei / experiență în munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigurăa cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul plătește transportul către Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii.

Salariu: 603 – 1.053 euro/brut/lună (40 ore/săptămână, 5 zile lucrătoare, 2 zile libere prin rotație).

Limbă străină: Avantaj limba engleză/spaniolă/portugheză – cunoștințe de bază (dar nu este o cerință obligatorie).

Persoanele cu domiciliul în județul Mehedinți, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinți, tel. 0252 / 319.029, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: – copie carte identitate; – adeverință medicală (apt pentru muncă în străinătate); – curriculum vitae EUROPASS în limba română. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31.12.2017.

Populare

Recomandări

Stâlpi chiar în mijlocul trotuarului. Oamenii fac haz de necaz pe Facebook

Unii stâlpi au fost plasați în fața semafoarelor, ceea...

Nicușor Bancu, după egalul cu U Cluj: „Când e vorba de Craiova, nu se uită la VAR”

În afara semi-eșecului de la Cluj, oltenii s-au mai...

Acțiuni ale polițiștilor doljeni pentru reducerea riscului rutier

În ultimele 48 de ore, polițiștii doljeni au acționat...

Turistă salvată cu elicopterul, în Munții Retezat

O turistă care a suferit un traumatism grav la...