Conecteaza-te cu noi

Dolj

Atelierele de creație Bios Art

Publicat

pe

Miercuri, 15.11.2017, ora 13.30, la Secția de Științele Naturii a Muzeului Olteniei Craiova, atelierele de creație animalieră plastică Bios Art vor găzdui elevii de la clasa a II-a de la Colegiul Național Frații Buzești.

Plină de surprize, Natura ne dăruiește patru anotimpuri care mai de care mai spectaculoase. Cartea Naturii de data aceasta se deschide la paginile ce conțin poveștile Toamnei și Iernii. Copiii vor afla ce comportamente au viețuitoarele din țara noastră în aceste anotimpuri prin intermediul unei prezentări multimedia realizate de muzeograf drd. Lila Gima, specialist din partea Secției de Științele Naturii a Muzeului Olteniei Craiova.

Elevi de la ciclul primar, însoțiți de d-na profesor Mitrică Veronica Lavinia, vor realiza diverse obiecte hand made prin tehnicile modelaj în lut, pictură și string art, precum și ecosisteme având ca și personaje principale trei animale alese de către aceștia. La finalul atelierului, copiii vor fi stimulați să scrie câteva mesaje ecologice legate de mediul înconjurător.

Muzeul Olteniei

© 2021. Toate drepturile rezervate.