vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE Dolj: Angajații din privat nu vor avea de suferit

Deputat Ion Cupă, președinte ALDE Dolj :” Salutăm decizia Kaufland România de a anunța că suportă transferul contribuțiilor sociale și că salariul net în companie va crește cu 1,5 % de la 1 ianuarie 2018”

ALDE va căuta întotdeauna când va fi la guvernare să impună politici prin care să fie asigurat un echilibru între creșterea veniturilor angajaților, investiții și consolidarea pentru viitor a unui sistem de pensii valid. Reașezarea Codului Fiscal urmărește tocmai acest obiectiv.

ALDE consideră că toți angajatorii de bună credință vor respecta noile cerințe și nu vor afecta beneficiile pe care statul le acordă angajaților. În aceste condiții, salariile angajaților din mediul privat nu vor scadea ci dimpotrivă vor cunoaște anumite creșteri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Salutăm decizia Kaufland România, de a anunța că suportă transferul contribuțiilor sociale și că salariul net în companie va crește cu 1,5 % de la 1 ianuarie 2018.

Este un model de responsabilitate economică, fiscală și socială care ar trebui urmat de către toți actorii economici privați.

ALDE va urmări în continuare ca și creșterea economică să se vadă în buzunarele românilor iar toți actorii economici care își desfășoară activitatea în România să-și achite toate obligațiile fiscale pe care le au față de statul român. Măsurile fiscale adoptate prin modificarea Codului Fiscal sunt sustenabile și vor produce efecte pozitive pentru România: bani pentru investiții, venituri mai mari pentru români, inclusiv pensii mai mari.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Politica