vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Echipele de baschet și volei evoluează în deplasare

Cele două formații de la SCM Craiova vor merge în această etapă să joace pe terenuri străine. Baschetbaliștii pregătiți de Rami Hadar vor juca primii sâmbătă, de la ora 20.45, în fieful lui CSM CSU Oradea, una dintre echipele puternice ale campionatului. Băieții de la echipa olteană sunt însă motivați după succesul important obținut în etapa trecută contra lui Steaua CSM EximBank București, așa că vor merge cu încredere pe terenul orădenilor pentru a scoate un rezultat pozitiv. CSM Oradea a pierdut în ultimul meci cu 89-86 la Phoenix Galați, fiind la egalitate de puncte cu echipa craioveană.

volei-din-9-nov

Formația de volei masculin a SCM Craiova se va deplasa duminică pe terenul liderului Steaua București, unde va avea un meci extrem de dificil. Elevii lui Dan Pascu vin după un start oscilant de sezon, alternând de la etapă la etapă victoriile și înfrângerile. SCM Craiova nu mai e aceeași putere ca în precedentele două sezoane când vine vorba de volei masculin, echipa a fost formată aproape de la zero în această vară și mai este nevoie de timp pentru a construi un grup solid, care să se bată din nou la primele locuri ale podiumului. În acest moment, Craiova e pe locul șase în clasament cu 12 puncte. Steaua București, adversara craiovenilor de duminică, e liderul ierarhiei cu 18 puncte, având șase victorii și o înfrângere în cele șapte etape scurse până acum. Cele două formații se vor întâlni direct duminică de la ora 13.00 în capitală.

În altă ordine de idei, echipa de handbal feminin a SCM Craiova a evoluat joi după-amiază în campionat, după închiderea ediției, contra lui CSM Roman, iar sâmbătă fetele lui Burcea vor începe aventura în Cupa EHF, întâlnind în Polivalenta din Craiova formația maghiară DVSC-TVP Debrecen de la ora 16.00.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica