vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

LIGA 2 / Pandurii, fără strălucire

Echipa preluată de Adrian Bogoi a fost învinsă cu 3-1 în deplasarea de la Sânmartin și continuă să se afle pe loc retrogradabil

 

CS Pandurii Târgu Jiu a pierdut, scor 1-3, derby-ul suferinței și al orgoliilor, disputat la Sânmartin, cu Luceafărul Oradea, în etapa intermediară, desfășurată miercuri după-amiaza. Bihorenii s-au impus cu 3-1 și i-au egalat la puncte pe gorjeni. Gazdele au deschis scorul încă din minutul 4, după ce debutantul Ricardo Rocha a trimis balonul plasat, din unghi, la colțul opus, lui Răzvan Stanca. La scurt timp, Bogdan Dănăricu a ratat de două ori, din poziție ideală. Mai mult, în minutul 7, Ciprian Rus a irosit o lovitură de la 11 metri. Oltenii au reușit totuși să egaleze în minutul 28, prin Gabriel Dodoi. La 3 minute după egalare, ardelenii au beneficiat și ei de o lovitură de la 11 m. Stanca a reușit într-o primă fază să apere, însă balonul respins a ajuns la Andrei Antohi, care a dus scorul la 2-1. În repriza a doua, gazdele au mai înscris încă o dată, în minutul 65, prin Vali Rusu, și Pandurii a ajuns la 10 meciuri consecutive fără victorie.

Sâmbătă, pe terenul din Motru, fosta vicecampioană a României va întâlni Ripensia Timișoara, continuatoarea cvadruplei campioane naționale, din perioada interbelică!

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Și după ce s-a terminat partida, dacă ar fi penalti, tot pe Rus l-aș lăsa să șuteze, pentru că nu cred că el ar putea rata încă o dată. De asta e frumos fotbalul, dar uite că pierdem puncte în clasament. Sper să ne revenim până sâmbătă și să reușim pe terenul de la Motru să rupem blestemul eșecurilor pe teren propriu”, a declarat principalul creditor al CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, Marin Condescu

Bogoi, optimist

Deşi a preluat echipa în cel mai greu moment al existenţei sale, noul antrenor Adrian Bogoi s-a declarat optimist că poate readuce Pandurii la liman. Mai mult, fostul tehnician de la Pandurii II crede chiar că poate promova dacă va reuşi să lege două-trei victorii.

Iubesc acest oraș, mă leagă foarte multe de el. Obiectivul meu este promovarea în prima ligă. Am avut o activitate de 6 ani aici, ca jucător și mai apoi antrenor la echipa a doua, întotdeauna m-am simțit foarte bine la Târgu-Jiu. Nu aș vrea să caracterizez nicicum evoluția echipei din acest sezon, am venit să ridic nivelul echipei atât individual, cât și colectiv, să avem rezultatele trasate de conducere. Obiectivul acestei echipe și ce a însemnat mereu ea, este promovarea în prima divizie. Dar o să vedem dacă atingem acest obiectiv mai devreme sau mai târziu. Tot timpul o să se vorbească la Târgu-Jiu de Liga 1, acum sunt condițiile pe care le știm cu toții, dar suntem optimiști, vedem ce vom face până în iarnă cu acest lot de jucători, ne trebuie puțin timp. Vreau ca acum să mă rezum doar la ce va fi până în iarnă, vreau să câștig cât mai multe puncte”, a precizat Bogoi.

Pandurii n-a mai câștigat din 9 septembrie, când, în etapa a 7-a, s-a impus cu 2-0 la Balotești.

 

Luceafărul Oradea – Pandurii Târgu Jiu: 3-1

Marcatori: Rocha (4), Antohi (29), V. Rusu (65) / Dodoi (28)

Stadion: Luceafărul (Sânmartin), spectatori 300;

Luceafărul: G. Gakos – D. Ciobanu (`8, A. Mutu), Tînc, Bedea, Vl. Rusu (`69, Al. Dulca), Codoban, Antohi, Bruno Rocha (`61, Roşu), Ţegle (cpt.), Bedea, Trif. Rezerve neutilizate: Gudea – Chiş-Toie, C-tin. Cuc. Antrenor: Cristian Dulca.

Pandurii: R. Stanca (cpt.) – Homei, Celea, D. Lung, Drugă (`83, D. Pîrvulescu) – Brînzan, Şut – Dodoi, Dănăricu, Şendroiu (`55, Bujor) – Cip. Rus (`67, Tudoran). Rezerve neutilizate: Ov. Jianu – Turda, Vodă, Raiciu. Antrenori: Adrian Bogoi și Dorian Gugu.

Arbitri: Ovidiu Oprea (Ploieşti) – Valentin Dumitru (Gherghiţa) şi Gabriel Cătană (Târgovişte).

Liga 2 / Etapa 16
Sportul Snagov – Ştiinţa Miroslava 1-0
Foresta Suceava – ASU Politehnica Timişoara 2-2
Luceafărul Oradea – Pandurii Târgu Jiu 3-1
Academica Clinceni – CS Mioveni 3-1
Dacia Unirea Brăila – Dunărea Călăraşi 1-1
FC Argeş – CS Afumaţi 2-1
Chindia Târgovişte – CS Baloteşti 4-1
Metaloglobus Bucureşti – AFC Hermannstadt 0-3
ASA Târgu Mureş – Olimpia Satu Mare 4-2
Ripensia Timişoara – UTA Arad 1-1

Clasament

1. AFC Hermannstadt 37 pct

2. Dunărea Călăraşi 36

3. Chindia Târgovişte 34

4. Academica Clinceni 29

5. CS Afumaţi 27

6. ASA Târgu Mureş 25

7. ASU Politehnica Timişoara 24

8. FC Argeş 22

9. CS Mioveni 22

10. Sportul Snagov 22

11. Ripensia Timişoara 20

12. Metaloglobus Bucureşti 19

13. UTA Arad 18

14. Dacia Unirea Brăila 17

15. Olimpia Satu Mare 17

16. Pandurii Târgu Jiu 16

17. Luceafărul Oradea 16

18. CS Baloteşti 14

19. Ştiinţa Miroslava 12

20. Foresta Suceava 11

Politica