joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pacienţii gorjeni, fără medici de familie din decembrie

Preşedintele medicilor de familie din Gorj, Mihai Moisescu, nu vede un viitor prea bun pentru derularea actului medical în judeţ, în domeniul pe care îl reprezintă, dacă nu le sunt luate în calcul nemulţumirile. Astfel, medicii gorjeni sunt hotărâţi ca de la 1 decembrie, anul acesta, să nu mai semneze contractele cu asigurările de sănătate. Acest lucru înseamnă că nu vor mai oferi servicii pacienţilor gorjeni.

Reprezentantul medicilor de familie consideră că prin lipsa lor de activitate, în lumea medicală din Gorj se va produce un adevărat haos.

Dacă nu vom fi luați în seamă, la 1 decembrie medicii de familie nu vor mai semna contracte noi cu asigurările de sănătate. Asta înseamnă, în Gorj, minim 3.000 de oameni care vor merge în Policlinică și vor bate fiecare la câte un cabinet fără să știe exact unde trebuie să apeleze. Noi vom lua banii în ianuarie pentru luna decembrie așa că o șantajare că nu vom lua salariul nu ne interesează. În condițiile astea, nu mai putem. Să vedem ce se va întâmpla de atunci. Coridoarele spitalelor vor fi arhipline, policlinicile la fel, și așa mai departe. Totul va fi sufocant. Lucrurile sunt acute. Nu se mai poate. Pe noi nu ne mai bagă nimeni în seamă. Toată lumea vorbește despre salarii. Noi avem venituri și sunt mici. Este o sumă pe care vrea sau nu vrea să o dea Parlamentul. Suntem 12.000 de oameni în toată țara. Asta nu înțelege Dragnea”, a declarat Moisescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica