miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Egal neașteptat la Slobozia

Handbalistele lui Bogdan Burcea au pășit greșit pentru prima dată în acest sezon, înregistrând cu greu o remiză pe terenul lui AHCM Slobozia în meciul care a avut loc duminică în cadrul etapei a VIII-a a Ligii Florilor. Partida s-a terminat la egalitate cu scorul de 21-21, asta după ce gazdele au condus craiovencele cu 11-9 la pauză, iar jucătoarele de la SCM Craiova au revenit cu greu spre finalul meciului pentru a scoate măcar un punct din această întâlnire contra unei adversare mult mai slab cotate.

Rezultatul nu i-a convenit deloc tehnicianului echipei craiovene, care a fost supărat pe jocul fetelor sale.

Singurul lucru pozitiv din această partidă a fost evoluţia lui Flori Stanciu. Am desconsiderat adversarul, am făcut greşeli nepermise şi nu avem nicio scuză. Nu se poate vorbi de oboseală, a fost o lipsă de atitudine. Cristina a suferit o entorsă în prima repriză, iar mâine (n.r. – azi) va fi consultată pentru a vedea dacă o vom putea utiliza în partidele următoare”, a declarat Bogdan Burcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

SCM Craiova a evoluat astfel la Slobozia: Dumanska, Stanciu – Nikolic (4 g.), Zamfir-Florianu (3 g.), Tudor (3 g.), Ardean Elisei (4 g.), Pricopi (1 g.), Klikovac (2 g.), Trifunovic, Vizitiu (2 g.), Apipie-Ţicu (2 g.). În următoare etapă, handbalistele vor primi vizita lui CSM Roman.

Politica