miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibaliștii au pierdut la Zalău, dar caută victoria la Dej

Elevii lui Pascu au cedat cu 3-0 pe terenul lui Volei Municipal Zalău în meciul de miercuri seara, acumulând a treia înfrângere din acest campionat. Gazdele s-au impus cu 25-21, 25-16, 25-22. Pentru Craiova urmează meciul de sâmbătă cu Unirea Dej, care va avea loc în Sala Polivalentă din Craiova de la ora 18.00, o echipă dificilă care a reușit să obțină un punct la Zalău.

Trebuie să fim foarte atenţi în meciul cu echipa din Dej, care este foarte arţăgoasă, luptătoare. Să nu uităm că Dejul a obţinut un punct la Zalău, iar în etapa trecută a câştigat un set cu Steaua. Sper să ne găsim echilibrul şi să jucăm primul meci la adevărata valoare”, a declarat Dan Pascu, antrenorul echipei de volei masculine a SCM Craiova.

Jucătorul Ion Teleleu este de părere că echipa nu este încă omogenizată, de asta jocul nu le merge prea bine în această perioadă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Meciul cu Dejul este foarte important pentru noi şi avem nevoie de cele trei puncte. Este un adversar periculos şi partida trebuie să o abordăm cu seriozitate. Cred că mai trebuie să treacă timp să ne omogenizăm, sunt mulţi jucători noi, cu caractere diferite”, a spus Teleleu.

Politica