joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Două şcoli din Olt primesc câte 15 laptopuri, în cadrul proiectului „Let’s be ECO!”

Două şcoli din judeţul Olt primesc câte 15 laptopuri, după ce au fost desemnate câştigătoare în cadrul primei ediţii a proiectului „Let’s be ECO!”, desfăşurat de Garda Naţională de Mediu, în parteneriat cu echipa „Let’s Do It, Romania!”, în perioada ianuarie-aprilie 2017.

 

Este vorba despre şcolile Gostavăţu şi Perieţi, care au fost desemnate câştigătoare dintre cele 22 de unităţi de învăţământ din judeţul Olt care au participat la aceste activităţi.

Potrivit unui comunicat remis de Garda de Mediu, jurizarea participanţilor a fost realizată de către echipa „Let’s Do It, Romania!” şi Garda Naţională de Mediu, fiind luate în considerare criterii precum creativitatea, originalitatea şi complexitatea lucrărilor, dar şi nevoia argumentată în formularul de înscriere şi numărul de elevi participanţi raportat la numărul total de elevi din fiecare unitate de învăţământ înscrisă. Însumarea punctajelor a dat clasamentul celor mai implicate şcoli, la nivel naţional.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Având în vedere încheierea competiţiei organizată de „Let’s Do It, Romania!”, în parteneriat cu Garda Naţională de Mediu şi delegarea comisariatelor judeţene ale Gărzii Naţionale de Mediu pentru a distribui premiile către şcolile câştigătoare, Comisariatul Judeţean Olt va înmâna şcolilor Perieţi şi Gostavăţu cele 15 laptopuri. Felicităm elevii, cadrele didactice şi conducerea unităţilor de învăţământ care s-au implicat în această acţiune şi în mod special şcolile care au obţinut rezultate deosebite şi au fost premiate”, se arată în comunicatul citat.

Politica