vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severineanul Sârbu a ratat centura europeană

Etapa Fighters League WKA, de la Drobeta Turnu Severin, a adus în ring 5 lupte de K1 și 3 de box.

În mainevent-ul galei de la malul Dunării, severineanul Ionuț Sîrbu a fost învins, prin Technical Knock Out (TKO), în ultima repriză, de marocanul Noureddin Nougait, care s-a impus printr-o lovitură de picior aplicată la ficat.

„M-am antrenat în ultimele 3 luni doar pentru acest meci. Aveam așteptări foarte mari, dar, din păcate, deși controlasem lupta până în acel moment, a venit acea lovitură, care m-a împiedicat să mai lupt pentru cucerirea centurii”, a declarat Sârbu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La evenimentul organizat în Sala Polivalenta din Drobeta Turnu Severin au fost prezenți doar 500 de spectatori, deși spectacolul n-a lipsit din ring. Poate a contat și absența basarabeanului Anatolie Ciumac, care n-a mai putut lupta în gala din Oltenia, deoarece a fost arestat, chiar cu o zi înainte, pe motiv că ar face parte dintr-un grup infracțional.

„Evenimentul a fost unul reușit, chiar dacă sportivul român Ionuț Sârbu a ratat oportunitatea de a cuceri centura europeană W.K.A, la categoria 63,5 kg. Următoarea gală la avea loc la începutul anului viitor, la Reșița”, a precizat promoterul Doru Coșoi.

 

Meciurile din Polivalenta severineană

  1. Sorin Velcu Vs Adrian Mitran, TKO
  2. Cristina Brâncoveanu Vs Adina Negoiță 3-0
  3. Bujor Andrei Vs Alex Alexandru KO
  4. Petrișor Călin Vs Marian Șerban KO
  5. Ionuț Măceșeanu Vs Daniel Micu KO
  6. Ionuț Iancu Vs Florin Rusalin 3-0
  7. Alexandru Hanciuța Vs Severi Nicola (Italia) ER
  8. Noureddin Nougait (Maroc) Vs Ionuț Sîrbu TKO

Politica